Khayavrijwillige

Is een levensechte sekspop misschien iets voor jou?

levensechte sekspop

Ben jij een man die graag allerlei spannende fantasieën wil uitleven maar kun je geen vrouw vinden die deze met je wil doen? Heb je simpelweg super vaak zin in seks en huid op huid contact maar ben je vrijgezel? Dan is een levensechte sekspop misschien wel iets voor jou. Dit is een pop op heel realistisch formaat, die er echt precies zo uitziet als een echte vrouw. Dit soort poppen worden speciaal gemaakt voor mannen die tegen hun zin weinig seks hebben, en daar echt een vrouw bij nodig hebben. Aangezien ze die niet hebben kopen ze een levensechte sekspop, zodat ze daar alsnog hun fantasieën mee uit kunnen leven. 

Is een levensechte sekspop wel hygiënisch?

Je vraag tje natuurlijk meteen af of zo’n levensechte sekspop wel hygiënisch is. Een logische vraag, want je moet hem natuurlijk wel schoonmaken, ook vanbinnen. Gelukkig is dat helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Je krijgt er de juiste schoonmaaktools bij geleverd, en duidelijke instructies over hoe je dat moet doen. Misschien vindt je zelfs het schoonmaken van de pop super geil om te doen, en krijg je er opnieuw zin in seks door. Zo’n levensechte sekspop is namelijk zó echt dat je hem haast niet kunt onderscheiden van een echte vrouw. En aangezien je helemaal zelf kunt bepalen hoe ze eruit ziet krijg je altijd een pop die helemaal ‘jouw type’ is. Oftewel een vrouw met grote, of juist kleine borsten, met blond of bruin haar, en met een gezichtsuitdrukking die jou mega opgewonden maakt.

Wat kost een realistische sekspop?

Je vraagt je nu natuurlijk af wat zo’n levensechte sekspop kost. Je kunt al een pop kopen vanaf ongeveer €950. Hoe meer je aan de pop wilt veranderen en hoe meer extra’s je wilt hoe duurder hij wordt, maar vrijwel nooit meer dan €2000. Voor dat geld heb je echt een waanzinnig mooie exemplaar, die niet van echt te onderscheiden is. Een heel fijn en lekker seksleven gewenst!

Is een levensechte sekspop misschien iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven