Khayavrijwillige

Wat kun je precies doen met een neukmachine?

neukmachine

Als je veel porno kijkt dan heb je er vast al wel een keer een voorbij zien komen, een heuse neukmachine. Dit is een apparaat waar een dildo of vibrator aan is bevestigd, die vanzelf heen en weer beweegt. Je hoeft als vrouw (of als man natuurlijk) alleen maar voor het apparaat te gaan zitten of liggen en je wordt dus vanzelf gepenetreerd, super makkelijk. Een neukmachine is echt perfect voor als je vrijgezel bent en je hebt toch heel vaak zin in seks, en dan voornamelijk in de fysieke sensatie die je voelt als je geneukt wordt. Als je niet zo heel veel geeft om het feit dat er daadwerkelijk een man bij aanwezig is en je dus fysiek contact hebt is zo’n machine echt ideaal. 

Een neukmachine is onuitputtelijk

Veel vrouwen vinden het ontzettend lastig om vaginaal een organisme te krijgen. Ze moeten daarvoor voor langere tijd gepenetreerd worden, en er zijn maar weinig mannen die dit volhouden, al dan niet omdat ze er zelf door klaarkomen en dan moeten stoppen. Met behulp van een neukmachine kunnen ze dit wel bereiken. Deze doet het namelijk zo lang als jij maar wilt, en wordt nooit moe. Zo kun je jezelf dus naar ongekende hoogtepunten brengen, zonder dat het je enige moeite kost. Dit zou eventueel ook kunnen met een normale dildo of vibrator, maar het nadeel daaraan is dat je die zelf constant moet bewegen, en bij een neukmachine hoeft dat dus niet, want die beweegt vanzelf.

Een machine met dildo voor verschillende standjes

Zo’n machine met dildo of vibrator is erg flexibel en kun je precies zo positioneren als je zelf wilt. Je kunt er dus verschillende standjes mee uitproberen, en ervoor zorgen dat je van binnen precies zo wordt geraakt als je fijn vindt. Iedereen heeft andere voorkeuren, daarom kun je zo’n machine op allerlei manieren gebruiken. Het is weliswaar een wat duurdere aankoop voor in de slaapkamer, maar vrijwel alle gebruikers vinden het het echt meer dan waard. 

Wat kun je precies doen met een neukmachine?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven