Khayavrijwillige

SM artikelen voor jou

SM artikelen

Zijn jij en jouw partner op zoek naar een nieuwe dimensie in jullie relatie? Ga eens experimenteren met SM artikelen. Deze artikelen maken het mogelijk om elkaar extra uit te dagen met machtsspelletjes en prikkelingen. Een erotische afwisseling op jullie gewone seksleven.

 

Wat is SM?

SM is meer dan elkaar ‘pijn doen’. Het is een uitdagend spel waarbij sensaties, die door andere mensen als pijn kunnen worden beschouwd, juist een erotiserende werking van pijn op jou en je partner kunnen hebben. SM is onder te verdelen in drie elementen, namelijk pijn discipline en lust. Het is mogelijk om één van deze elementen op te wekken of ze alledrie te prikkelen. Een SM-sessie is nooit hetzelfde en kan afwisselen tussen de elementen. Je kunt dit fysieke spel uitbreiden met verschillende SM artikelen.

 

SM sfeer creëren

Om helemaal op te gaan in de SM sfeer kun je de ruimte inrichten. Zo kun je erotische muziek opzetten en kaarsen aandoen, die je later ook kunt gebruiken om kaarsvet over elkaar te laten druipen. Verlichting kan ook veel doen in een ruimte. Daarnaast komen er tools kijken zoals handboeien of blinddoeken. Dat is zomaar een greep uit artikelen die het spel der macht kan versterken.

 

Een SM relatie met of zonder liefdesrelatie

Het kan zo zijn dat jij en je liefdespartner graag samen SM doen. Er is dan vaak de sub (de onderdanige) en de dom (de dominante). Het interessante is dat de rol die je in de slaapkamer aanneemt, vaak het tegenovergestelde is van de rol die je in je dagelijks leven aanneemt. Het is helaas niet altijd zo dat je een partner treft die hier ook interesse in heeft. Vaak ontstaan er dan geheime SM-relaties naast de partner. Hiervoor zijn er verschillende datingsites om zo’n relatie te krijgen.

 

Tips voor een beginnende SM-relatie

Ben je nieuw met SM? Begin dan niet meteen met het keiharde werk, maar start subtiel met tikken op de billen of een blinddoek om. Voer het tempo langzaam op en wissel af met verschillende SM artikelen.

SM artikelen voor jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven